Pages

Sunday, October 4, 2015

Stay Away

"Alamak, abang tak mandi lagi ni. Nak jugak dukung Ammar ni."

"Ooo, Abang tak mandi lagi ke."

"Ha'ah"


"So,stay away."










=___=

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Adib! Gee! Ammar ni nangis pulak. Abang tiba-tiba hidung berair,takut pulak nak dekat ni ha."

"Abang selesema ke?"

"Ye kot. Ke habuk, entah ah."

"So,stay away."











----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Okay, bye bye Ammar! Pak Long nak gerak balik JB dah. Hmm, nak cium risau pulak aku, baby kecik ni kang terjangkit apa dari aku ni..."

"Haa betulla tu, bang."


"So,stay away."













=___=


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A protective father just like his father. Hah!

=P

5 comments:

plain83 said...

BA DUM TISSSS...

hahahah ( ~">w<)~

Danial Jaafar said...

haahaha ni macam sequel untuk BADUMTSSS tu la. pasal adik aku yang merupakan over-protective dad hahaaha!

cahayasuci said...

Bkn dgn abg je...ngan gee skali kna...salah bersin siap la..sobs..

cahayasuci said...

Bkn dgn abg je...ngan gee skali kna...salah bersin siap la..sobs..

Danial Jaafar said...

Hahaaha, Adib stail dia macam tu la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails