Pages

Monday, June 8, 2015

Things Bachelor Like Me Should Not Have Said

Moi: Waa, lagu Ir Radzi "Maafkan Aku" ni boleh nyanyi kat bini bila dia merajuk, marah-marah!

Member: Ko dah kahwin ke?



Moi: Aku nak tengok rumah ni bro. Tapi, mana eh tempat yang tengah naik tapi tak jauh dari bando? Agak-agak area rumah ko okay? Nanti boleh la anak-anak kita buat sleepover.

Member: Sebelum anak-anak aku dan anak-anak ko buat sleepover, ko pergi cari bini dulu.




Moi: Hahaha! Dah sampai dah Tefal aku ni. Nanti tak payah la susah-susah nak shopping kuali periuk cap Zebra.Tefal ni bro, murah gile RM314 je. Aku kahwin nanti ko bagi hadiah set pisau sudah la.

Member: Dah ada calon bini ke?



Moi: Weh, camne baju ko takde kedut-kedut aa? Aku dah spray masa iron pun ada kedut sikit ni. Ni la kot orang panggil wrinkle memory, ye tak?

Member: Entah, pakai starch kot. Orang rumah aku yang gosok. Bangun-bangun dah siap elok gosok.




hehehehehe

3 comments:

plain83 said...

*BA DUM TSSSS*

hahahah... ada satu masa tu aku annoyed gila dengan sound tu, lololll X3

A: What is the most annoying sound you've ever heard?
B: Ba dum tsss *looks at the drummer*
Drummer: *BA DUM TSSSSS*

kahkah... okeh lame joke, sorry xp

cEro said...

A: Malam main futsal jom
B: Sorry bro, aku ada tanggungjawab sbg seorang suami

*BA DUM TSS*

Tergelak aku baca entri ni.
Good job!

Danial Jaafar said...

BA DUM TSSS!!

Annoying amat bunyi tu kan. hahaha lagi sakit hati tengok muka drummer tu.

Cero, biasak aa,bila member2 lain semua dah kahwin berkeluarga bagai, yang bujang ni memang takde kaki dah aa nak main futsal, badminton, karok. hihihihi

BA DUM TSSS!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails