Pages

Friday, May 8, 2015

Alkisahnya Di Fitness League

Di dalam lif...

"Abang kerja sini ke?"
"Ha? Ah ye, selalu juga ke sini"
"Ooo..kerja sini.."
"Kerja? Eh, tak, tak. Gym member je."
"Oooo..."



Got punching bag some more. This was probably before they filled it up, last year.
FB Fitness League




Mulalah aku perasan yang brader tu ingat aku kerja kat gym sebab badan aku dah cantik ke apa.
Sekali brader tu bukak baju, terus aku hempas dumbbell ke arah biceps dia dengan harapan akan kempis sebab aku syak dia inject hahaha dasar hasad dengki macam ni lah.

T__T

3 comments:

plain83 said...

inject? kahkahkah... ohmai that would be scary kalau bebetul ada X3

Danial Jaafar said...

ada orang inject. baru2 ni heboh online inject minyak!?? seriously, macam, nak instant success and no hard work,time and commitment. sedih.

plain83 said...

serious shit... that's pretty shallow and dumb man, not to mention bahaya siot... that's just sad :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails