Pages

Tuesday, November 26, 2013

Kemalangan Di Kampungku

Tadi, baru je tengah duk check facebook selepas makan malam, tiba-tiba nampak member aku di kampung (Kerteh) shared berita pasal ada kemalangan kat jambatan Sungai Kerteh tu. Seingat aku tak pernah accident takpun jarang-jarang sangat kat kawasan tu. Melalui maklumat facebook PAS Dun Kemasik yang member aku shared-kan tu, dalam pukul 5.30 petang kejadian berlaku.

Aku pun tanpa membuang masa terus tanya member-member Kerteh kat Whatsapp. Memang betullah kemalangan tu berlaku. Dan sedihnya member kepada member aku yang accident tu. "Geng forte.." katanya. Masih tak dijumpai lagi. Aku berharap ada berita baiklah untuk ahli keluarga dan rakan-rakan pemandu Forte tu.

Gambar-gambar ni member aku share kat group Whatsapp kitorang.








2 comments:

plain83 said...

salam, just found out about this on:
http://cipantapirtenuk.blogspot.com/2013/11/nahas-kereta-terhumban-dalam-sungai.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CipanTapirTenukc+%28Cipan%2C+Tapir+%26amp%3B+Tenuk+%28C%2B%2B%29%29

takziah buat keluarga arwah, al-Fatihah buat arwah...

semoga keluarga saudara Mohd Yazid tabah menghadapi dugaan kehilangan ini, semoga semua urusan berjalan lancar...

Danial Jaafar said...

itulah. ajal maut kita sebagai hambaNya memang tak tahu apa-apa.

Al-Fatihah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails