Pages

Thursday, August 5, 2010

~skyleto award!


1. Hehehe, terima kasih skyleto~ =) Award ini dari blog skyleto, ada masa pegi la ke http://hannyskyleto.blogspot.com/

2. Hmm, blog skyleto ni, sungguh cute sebab warna warni gitu. Dan juga, dari banner blog, rasanya skyleto ni kipas susah mati (die hard fan) Korean boybands. Hehehe. Kalau pergi blog tu, korang akan nampak '~ige sarang ingayo~'. Aku tak tahu apa maksud tu, tapi yang aku tau, tu bahasa Korea. Hahaha.
Ini lah yang akan menyambut kedatangan kalian ke blog skyleto nanti. =)
3. Perasaan..rasa nak tersenyum dan ala malu2 gitu, sebab award ni macam comel sangat dan sesuai untuk perempuan saje. Tapi takpe la, sekali sekala lelaki Virgo seperti aku menunjukkan my feminine side. =P (I'm straight!)

Oh, maaflah takde nak tag sapa2. Hahaha.

itu je

~sekian~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails