Pages

Monday, June 14, 2010

If there's a will, there should be a way..no? =P

Jang jang!!

I made it! The kuah kaya I craved like crazy yesterday!! Hahaha, called my Mom and asked her, so easy, gula perang, water, pandan (if got) and santan. And she said if I want to make it a bit thicker, can put a bit of flour.


So, last night I only had this for dinner. Freaking full, still am. I don't feel like cooking now. Hahaha laziness~

And I just discovered that I need to study with some sorts of music/songs/sound if not I will fall asleep =_="

Maybe only for this semester.

hehehe

10 comments:

JaJa'Z said...

hahahha..lepas pun ur 'teringin' kan? tapi awat mcm cayaq je? kalau biasa2 rasanya lagi pekat..tak boh tepung ek?

Danial Ikhwan Jaafar said...

eh, pekat tu kak. hahaha
tapi lagi best kot kalau mak buat. biasalah, masakan mak paling best.

hmm, kenapa tak nampak cam pekat aa?

JaJa'Z said...

betul2..mak masak apa semua sedappppp..a'ah..tak nampak pekat mcm cicah ngan ayaq gula merah ja..hehhe

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahha tapi ada rasa kaya woo. takpela, first try. lepas ni, tengok la mengidam lagi ke tak. hahaha

Wahidah said...

u made it urself?? wow..simple je mcm bole try je kalo ade bahan la..heheh..


salam ziarah..

Danial Ikhwan Jaafar said...

simple je. try la. =)

.fatin nabila. said...

kau memang rajin masak² eh danial?

Danial Ikhwan Jaafar said...

dah takde orang yang nak masakkan. hahaha. sini mana ada kedai best2.

AMY MATOTO said...

best uh

Danial Ikhwan Jaafar said...

boleh la. hehe =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails