Pages

Monday, April 25, 2011

Memang Malas Dah!

Tak, aku tidaklah malas untuk meng'update' blog ini. Cuma setiap kali aku menghadap skrin laptop ni, terpesong tujuan asal untuk blogging terus aku 'double click' icon icon ini -


Memang COBAAAN!!!


Dan selera makanku sungguh pelik sejak kebelakangan ini. Makan nasi sehari sekali sahaja. Tadi makan malamku, goreng pisang aka gorpis atau kalau ikut orang Singapura, pisang goreng? =P


Dan terima kasih kepada majikanku Ms.Ng yang bercuti bersama keluarganya di Hanoi minggu lepas, atas buah tangan 'bookmark' ini hehehehe =D



Nah! Bukannya susah pon untuk blogging.

heheheehe

2 comments:

nur.sa said...

eh? entry in malay? hehe

tak. tak susah pun nak update. tulis satu patah, naaah, dah ada satu entry :P

hahaha.

Danial Ikhwan Jaafar said...

rindu bahasa kebangsaan. tetap diutamakan cuma di blog selalu mempraktikkan bahasa inggeris je. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails