Pages

Monday, May 10, 2010

Lahabau

Kurang asam betol la! Ni yang aku nak rant dalam BM ni.

Pernah terkena internet prank tak? Yang macam main game yang kene concentrate gila2 tu? Pastu kalau terkena ada gambar hantu dari cerita exorcist ngan suara ngilai/jerit tu??

Aku terkena beb!! Wakenabeb!!! Kurang hasam!!

Tadi ke blog abangfaizul™ blogwalking. Ternampak satu post pasal anonymous commentar. Kononnya dia tau sapa anon commentar tu. Pastu ada satu link nak tunjuk sapa dia. Amik ko, sekali bagi gambar hantu exorcist tu dengan suara mengilai dia. Mau tak terkejut aku!!

Asam boi betol! GGRRRR trauma dah aku nak ke blog abangfaizul™

hehehehe

6 comments:

JaJa'Z said...

kui kui kui...skang ni akak dah berhati2..dulu banyak kali kena..member hantar email..dah la dengar guna earphone...terkejut giler...pastu terus kenakan abang najib ngan ayo..terkejut beruk diaorang..hehhe

Danial Ikhwan Jaafar said...

hhaha saya memang berhati-hati. selalunya saya akan baca komen, kalau kat youtube. tapi tadi, tak teringat nak berhati hati. kang dah terkena! kurang asam boi betol la!! +_+

Tupai Karan said...

haha.. aku pun salah sorang mangsa abgfaizul gak.. sblm ni aku terkena kat blog lain : tekan 1 link ni, kuaq popup xhenti2.. rasa cam bengang pun ada gak ;p

Danial Ikhwan Jaafar said...

at least pop up. ni mai gambaq hantu exorcist tu. ayam betoi la!! +_+

~NURUL~ said...

heheheh kesiannye.. sabor jelah! penah gak kena.. time kat opis plak tu.. malu gila!!!

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahah kat ofis, mesti semua orang tengok. nasib baik bos tak cakap ape2 eh? =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails